Subscribe Twitter

Monday, October 18, 2010

Jom Denda Dania~~~

Nampak je comel, tapi nakal Nauzubillah Fuhh3*gaya org nk bersalin*


model brownies cheese cake yg setia :)
Ni gambar yang disuspek


Assalamualaikum~

Tengok tengok,daripada tak nak update blog sebab tak da idea, Dania dah bagi satu penyebab untuk update..Hahahaha

Mak call hari tu..

"Siapa Adi, dia ada MMS satu gambar tu, tapi tak keluar gambar dia. Lepas tu dia call nak cakap dengan Roslinda. Dia kata ada dapat satu gambar orang pakai tudung, muka macam budak-budak. Mak cakap mana tahu tu anak saya, MMS la balik gambar tu.Tapi dia kata dah buang."

Aku waktu tu. Erk,apakah? Bila masa pulak ak send kat dia? Kenal pun tidak, nombor p0n tidak ada. Jadah haram apa kau merepek ni bro..Dah nak barrran gak lah kan.Huh

For information, laki tu customer rempah mee bandung mak.

Last last mak call mak cakap Dania yang MMS gambar . Dahlah 2-3 keping.Whatttttttttttttttt?Daniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~Kalau dia ada depan mata ni, habis aku kerjakan dia. Kerjakan cium dia~ngeeee

Telefon Mak suruh bagi kat Dania, nak bebel kat dia. Dia bukan dengar pun. Dia lari lari bawak handphone je. Hampeh punya NiA. Sanggup jual Ummi~Sob3

And then dapat message kat facebook. Hahahahaha~

p/s: Jangan bagi budak budak main handphone. Bahaya bahaya. wuuuuu2~

p/s: 2  test, 1 presentation left~

6 comment(s):

MissTashigiSpooKy said...

hahahahha~

~roslinda~ said...

suke ko ea...huh

Danial Ikhwan Jaafar said...

ingatkan nak denda Danial tadi.=P LOL

~roslinda~ said...

eh eh eh
Danial,kalau nak kena denda on behalf Dania, sgt dialu-alu kan...nak tak?haha~

wadud@duad said...

haahahhaah..
x pasal2.. :p

~roslinda~ said...

hah,taw xpe...
xpasal2 kan...
huh~ huh~

eh ke ckp psl x pasal bnda len?hahaha~