Subscribe Twitter

Wednesday, April 27, 2011

Otak dah STUCKED

Assalamualaikum.

Hampir hampir terlupa aku ada dua blog untuk diupdate.Hehe Dah sebulan tak update. Hebat tak hebat lah kan. Memang super duper BUSY. Maaf ya. Blog lagi satu, after balik rumah insyaAllah update lepas shoot shoot dan shoot.

Sangat sangat busy sem ini. Baru je habis paper ke lima, dan yet ada lagi satu paper Jumaat ni. Minggu lepas paper hari Isnin and Selasa. Minggu ni hari Isnin, selasa, rabu, jumaat. PITAM kejap. Rasa macam tiap tiap hari pun nak cakap benda ni sebab tiap tiap hari pun ada paper. And all that paper was terrible. I'm so TIRED. Done the best and now it's time to pray for miracle to happen. Huhu

Jumaat habis paper. Sabtu pulang ke Johor dan Selasa start Latihan Industri. Nampak tak betapa busy?Fuhh~ Otak tak sempat berehat lagi okay. Okay Bye, nak ganti tidur yang tergendala sejak tiga hari lepas. -.-"

4 comment(s):

Chybee said...

takpe2 busy tu lbh elok dr xde hala tuju kan. hihi

~roslinda~ said...

huhu boleh jammed otak.denga exam yang semua unpredictable.speechless!

Fikri said...

all that paper was realy3 terrible. Haa.. bru btol. Syiot ja spa yg wat jadual exam 2. AAARRGH!!!

~roslinda~ said...

huh semua paper sem ni macam **** huhu semua nak tipu,semua nak ubah soalan time tahun kita.stress tol.dah2,malas nak fikir.result 6 jun ye.huhu kena stress untuk LI plak,x study apa lg ni..huhu