Subscribe Twitter

Monday, July 12, 2010

Nuffnang cheque~New sem,new spirit kah?


New sem,new spirit kah?

Tak pun.

Awal-awal sem lagi dah kena buli.Cehhhh!

Suruh member tengokkan nombor bilik pun tak boleh,apalah.Dah tu budak-budak jauh yang balik tengah malam nak merempat mana lah haih?Pernah fikir ke tak ni?Haih~

 Baru siap kemas tadi tengahari.Penat nya tak usah cakap lah,mengangkut barang dari tingkat 3 g tingkat 1.Rasa macam nak baling je~Haih takpe-takpe,nanti final year baling je!Hahaha

3rd year?Hish.Lambatnya nak habis belajar.:P

Nak urut nak urut~huu
Dania dah alhamdulillah bertambah baik.dah sangat-sangat sihat.:)



12 comment(s):

naz said...

wah masyukkk la dia haha

~roslinda~ said...

hahaha
1k baru btol2 masyuk..:)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

pinjam sikit,,,,heee

~roslinda~ said...

haha
x sehebat anda kot

|| nemo mimosh || said...

cek memang sampai lambat eh?

tak sampai2 pon? penat tunggu tau.. :(

|| nemo mimosh || said...

cek memang sampai lambat eh?

lame dah tunggu, tak sampai2 pon.. :(

~roslinda~ said...

ye ke?
xlah..sbln jek..

|| nemo mimosh || said...

yeke? hari tu memang cash out kan awal bulan la jugak...


takpelah...setia menanti...:)

~roslinda~ said...

klu awal bulan,mmg 2 bulan lah gamaknya ye...
heeeee
sabar lah ye...
;)

Danial Ikhwan Jaafar said...

wahh! best dapat cek nuffnang! XD

new sem new spirit! go go! =D

~roslinda~ said...

heeeee best tak best lah kan...
ouh klu lah spirit tu mmg sng nk dpt kn bagus...
mlangnya dia dtg tem exam je KOT..haha

Derus said...

bestnya dapat cek kan..hehehe