Subscribe Twitter

Thursday, November 11, 2010

World Crying Day

If you don't mind, let's cry with me.

:(

p/s: sangat kecewa dengan paper tadi. T-T

*pergi katil nangis puas puas*

7 comment(s):

Fikri said...

Paper apakah?? awat ang teriak??

fay said...

budak kuat nanes.on ym.dh la org xde hp.adeh

~roslinda~ said...

fikri>>paper TADI.

fahmy>>memang on pun.

Fikri said...

Kalo dak power cm ang ngs, aku ni rsanya leh bunuh diri kot. haha.

wadud@duad said...

pasti ada baik dia..
jangan risau sangat okeh.. :-)
hehehe..

eh ni link yang dolo2.. baru nak bagi, hehehe

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/09/wadud-menang-contest.html

MissTashigiSpooKy said...

dah hani, nty pkir balik paper tue..
tgk laen dlu~~ awat ko da start study eup ne?? huhu.

~roslinda~ said...

fikri>>alah fikri, ko saje je kan nak sedapkan hati aku.T-T
aku tengok muka korang bahagia je td okay.

wadud>>amin.doakan ye wadud.mudah mudahan macam tu lah. :)

leha>>okayyyyyy.tak lah,wat past year lah.huu