Subscribe Twitter

Sunday, March 14, 2010

model terbaek plg aku syg




of course lah dia~

lepas je dah ambik gambar,nanti dia terkedek2 datang kat kita..

nak tengok hasilnya

bagus kan?

haha

nanti dia pun senyum

aku suke2~

;)

that's how I'm fall in love with her~

walaupun dia selalu main2 handphone aku,aku tak kisah

walaupun baju yang aku belikan untuk dia,lebih mahal daripada baju aku

aku tak kisah

sebab bila aku belikan apa2 untuk dia,aku rasa sangat happy bila tengok dia happy ^^

*ouch2,tiba2 terharu tak?*

hahaha

eh2..sekejap je kan dah nak habis sem..sem depan dah 3rd year..eh2..da matang lah dia~haha

ish...dah nak masuk umur ada pangkal 2 kat depan...20..ish..tak suke betul...aku 19 lagi lah..muda remaja lg...heeee

minggu ni free sikit,yeahhhh~

nak tengok alice in wonderland lah bila2~sape nak ikut~meh3 ^-^

p/s:I miss y0u,you,you and you~but I couldn't tell,If I did,I would be l0st~;) so,do you miss me?

p/s: baru lepas tengok 3 idi0ts.serius aku suka,,ahh~I love Aamir Khan lah senang cerita..aku menangis k0t tgk~sedih2~heee ;p

8 comment(s):

naz said...

i pun nak jadi model bole?

~roslinda~ said...

b0leh2..bgtaw je bila,kat mana,nak belanja apa~haha
tp u kena guarantee u comel mcm model i tu...b0leh x?;p

tashigi is layha said...

ko ne lpe lak.. aku ne model yg plg berjaya..
haha3..
jom2 , nk tgk gak..
alice in wonderland bezz..
syazie da g tgk, dea kate best~~

~roslinda~ said...

eh2..pe kaitan ko dgn cite ak?xde 0keh~haha
j0m2~
leha bnjer~yeayyyy
;p

jane said...

luv amir khan too;)
ngahahhahahahha

~roslinda~ said...

heeee
me t0o0o0o~
;)
*wink2*

tashigi is layha said...

wahahaha..
ko r lak blanje aku..
sila2~~

~roslinda~ said...

ish~
ak xblh~
ak xkaya mcm k0~
ypj ak da tggal bpe je nih~
cukup2 mkn je k0t tuk buat hidup smntara mnanti exam abeh d0w~
sbb tu ak da bubarkan nak g mana2 tu,^^