Subscribe Twitter

Wednesday, May 19, 2010

Anonymous ;)


Assalamualaikum!

Haih. Keluhan berat sebelum bermulanya bicara hari ni. Bila saya menulis dengan sedikit kata-kata pengajaran diselitkan, anda kata saya berlagak baik. Bila saya bercerita tentang review drama pun , anda kata pula nilailah diri saya .

Semuanya salah. Sebenarnya apa lagi yang anda mahukan? Tulis begitu pun salah. Tulis begini pun salah. 

Ya, saya sangat tahu yang lelaki yang baik memang untuk perempuan yang baik dan juga sebaliknya..Sebab tu saya ulas pendapat saya kat link ini . Bacalah dahulu.

Saya terima segala nasihat/komen anda, saya ambil dari segi postifnya meskipun ada yang 100% negatif je komen tu. Mintak maaf, saya memang tak sempurna. Kalau penulisan saya mengundang marah, ketidakpuashatian anda-anda, sepuluh jari saya pohon. 

Saya menulis bukan untuk memuaskan hati sesiapa. Saya menulis untuk kepuasan sendiri. Kalau sendiri pun rasa dah terbatas bila menulis, apa gunanya menulis lagi? Baik delete je blog dah kalau macam tu. *merajuk lah konon*

Kadang-kadang cukup terasa bila ada anonymous yang tak hormat langsung pada tuan blog sendiri. Lantak pi lah kat hang dah hani.

Kalau dah memang benci tahap maksimum, tak payah datang blog ni lagi lah. Sungguh.

Sekian.

p/s: Maaf di atas title itu. Dah lama pendam kecewa sejak dulu. Ampun, blog ini bukan untuk memuaskan hati manusia di luar sana sahaja.

Salam ;)


19 comment(s):

Fikri said...

Haha.. panas2.

~roslinda~ said...

haha
ko pehal panas2 time malam2 hujan2 plak tuh?
hahaha

wadud@duad said...

xper kalau kita kongsi keluhan hati pada sahabat, itu baik lebih baik dari mengumpat kan? hehe..

muhdfahmy said...

wahai anon. ko pehal? ckp menilai dri tuan tnh dahulu?? so?? ko x nilai dri sndri dlu b 4 tulis komen nih?? blah ar..semak kt page tuan tnh n then kutuk2..bajet dri cukup bgos..kalo nk ckp aku x bgos..mmg aku x bgos...so??

~roslinda~ said...

daud>>haha betul gak..tp sesetgh org ni ade yg sntiasa x puas hati dgn kite..susah lah klu nk menulis dlm blog sendiri pun dah ada batasnya..huh~

fami>>haha rilek2...jgn cpt melatah ye~dah disable anonymous dpd comment pun~nnt dah ada mood br enable balik~;)

Queen said...

eh..eh..kat blog ni pun kene serang dgn anon ye...

anon memang tak pernah puas...sabar jela k!

disable ruang anon utk comment...lepas tu kalau nak enable balik pun, buat comment moderation... =)

sabar k!...anon ni memang tak reti bahasa ...dia tak tau..

"KALAU TAK SUKA..SILA BLAH!".


Bukan semua yang org tulis pembaca suka baca, tapi saya sendiri sebagai pembaca blog2 orang..macam2 org syaa jumpa...agak2 saya tak berkenan entry tu, saya tinggalkan..saya datang di entry lain....

Sabar k!...nanti saya rasa nak start campaign la...KEMPEN PERANGI ANON...ekekekke

~roslinda~ said...

queen>>heee sy sbnrnye x kisah slama ni...tp rsenye bg ruang lah skit pd tuan blog..yg bg nsihat ke kejian tu,semua sy ambik dr segi postifnye..takpe..;)

heee ade kempen mcm tu ek kak?nk join gak lah ;p

MiSs TOrA said...

hehe anon tu anonymous ek.hehe br tora tawu..sabar le ye..mmg begitu la selalunya..ada ja yg x puas ati dgn kta hehe..asam garam kehidupan..pe2pn sbar byk k

~roslinda~ said...

heeee
xdelah~
cuma dah bosan..tu yg terlahirnya post nih~
;)

Hasrol Nizam said...

Mmg susah nak puas kan hati org lain..nak wat camne kan..hehe

~roslinda~ said...

heeee
bet0l3..
huu~

ellis suriyani said...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

alinac lover said...

erm..sama la kita..
menulis utk diri sndri..

~roslinda~ said...

yupppp...itu yg terbaik~
puaskan diri sndiri
;)

miss ketak-ketuk said...

anon lagi?
xabs lagi ke?
anon ni budak bpe thn??
die buat ape lagi wey?
xsmpat nak bce sume...

~roslinda~ said...

hhaa
biar je lah dia..
ak dah disable anon pnye comment dah p0n
lalallalaa

aril said...

aku menulis bkn kerna nama..kerna sifat kasih pada sesama insan...

fndrocka said...

arap kau boleh tahan lagi dan tengok dari sudut yang membina lah kan.memang tak dapat lari..just face it and survive

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

~roslinda~ said...

insyaAllah~
:)